Νέα του Εργαστηρίου


 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

 

 

Η Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης λειτουργεί το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ορθοδοντική. Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος οδηγεί στην απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος.

 

Ο αριθμός των εισακτέων στο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2007 - 2008 ορίζεται σε τέσσερα (4) άτομα.

 

Στο μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών για την απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος επιλέγονται υποψήφιοι που κατέχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα άλλων Α.Ε.Ι. που αποκτήθηκε έπειτα από σπουδές τεσσάρων τουλάχιστον ακαδημαϊκών εξαμήνων ή μεταπτυχιακό δίπλωμα παλαιοτέρων ετών του Α.Π.Θ. ή τίτλο ειδικότητας στην Ορθοδοντική αναγνωρισμένο στη χώρα μας.

 

Η επιλογή γίνεται από την Επιτροπή Επιλογής του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής του Α.Π.Θ. έπειτα από συνεκτίμηση (α) του βαθμού ή διάκρισης του μεταπτυχιακού διπλώματος, (β) της ερευνητικής και συγγραφικής δραστηριότητας, και (γ) της προσωπικής συνέντευξης.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση που να συνοδεύεται από: (α) λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα, (β) αντίγραφο πτυχίων ή βεβαιώσεων των προηγουμένων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, (γ) ανάτυπα ή αντίγραφα όλων των επιστημονικών δημοσιεύσεών τους, και (δ) συστατικές επιστολές.

 

Ως ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 26η Νοεμβρίου 2007.

 

Έντυπο αίτησης σχετικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ορθοδοντικής – Διδακτορικό Δίπλωμα παρέχεται από την ιστοσελίδα www.auth.gr/dent/ortho .

 

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν στην εξής διεύθυνση:

 

Εργαστήριο Ορθοδοντικής

Οδοντιατρική Σχολή

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

54124 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 999556 - Fax: 2310 999549

E-mail: orthodontics@dent.auth.gr