Νέα του Εργαστηρίου


 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ
«ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΧΙΣΤΙΕΣ»

 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ

ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ »

 

 

Η Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ειδικό Κέντρο Αντιμετώπισης Συγγενών Γναθοπροσωπικών Ανωμαλιών του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με θέμα την «Αντιμετώπιση Ατόμων με Σχιστίες». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2006, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και θα περιλαμβάνει 18 εισηγήσεις σχετιζόμενες με την αιτιολογία, την διάγνωση και τις θεραπευτικές παρεμβάσεις από τις διαφορετικές ιατρικές και οδοντιατρικές ειδικότητες.

 

Προεδρεύων της επιστημονικής ημερίδας είναι ο Πρόεδρος της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Καθηγητής Α. Ε. Αθανασίου και Συντονιστές οι κ.κ. Μ. Χουλάκης, Διευθυντής Ω.Ρ.Λ. του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και Ν. Τοπουζέλης, Αναπληρωτής Καθηγητής Α.Π.Θ.

 

Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι ελεύθερη σε οδοντιάτρους και ιατρούς ειδικοτήτων και γνωστικών αντικειμένων σχετικών με την αντιμετώπιση σχιστιών, καθώς επίσης και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές.

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής είναι απαραίτητη η επικοινωνία με την Γραμματεία του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής του ΑΠΘ (τηλ. 2310 999557) ή του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» (τηλ. 210 7467308).