Νέα του Εργαστηρίου


 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ M. KUFTINEC

 

 

Το Εργαστήριο Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια των διεθνών επιστημονικών συνεργασιών και δραστηριοτήτων του, διοργανώνει σεμινάριο του Καθηγητή Μ. Kuftinec, Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Νέας Υόρκης.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23η Σεπτεμβρίου 2009, 09:00 - 14:00, στο Μανδαλίδειο Αμφιθέατρο της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με τα εξής θέματα:

 

«Αντιμετώπιση εγκλείστων κυνοδόντων:

Είναι δυνατή η πρόβλεψη και πρόληψη των;»

 

«Διχογνωμίες σχετικά με τους αυτόδετους μηχανισμούς:

Είναι τα παθητικά και (αυτο)ενεργά αγκύλια πράγματι διαφορετικά;».

 

Το Εργαστήριο Ορθοδοντικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερη ευχαρίστηση προσκαλεί όλους τους ορθοδοντικούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της χώρας μας όπως παρακολουθήσουν, χωρίς κόστος, το ως άνω σεμινάριο του διακεκριμένου καθηγητή Ορθοδοντικής, που θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.    

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Εργαστήριο Ορθοδοντικής, Οδοντιατρική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - τηλ.: 2310999556 ή 2310999557 -  fax: 2310999549 – e-mail: orthodontics@dent.auth.gr .